Про нас
"ДІДУХ"
Ми є засновниками крафтової сімейної пекарні на Подолі.
Виготовляємо хліб виключно на цільнозерновому борошні та заквасці і додаємо лише натуральні додатки у вигляді насіння, горіхів, трав та екстрактів для збагачення кожної буханки, яка допомагає відновлювати та оздоровлювати організм, що на разі для багатьох людей дуже актуально. Ми робимо акцент на якості навіть тих продуктів, які не видно в хлібі. Олія - для випікання нашого хлібу використовуємо лише сиродавлену гірчичну олію - запашну та корисну. Якщо сіль, то лише морську.
Наш хліб не має ніяких хімічних домішок, підсилювачів та покращувачів.
Хліб на заквасці являється ферментованим продуктом, що несе додаткову користь для здоров'я.
Такий хліб є дієтичним, можна вживати при діабеті та інших хворобах.
І наше бажання - дати можливість більшій кількості людей вживати саме такий продукт.