Хліба пшеничні на заквасці
Ароматні пшеничні хліба з цільнозернового борошна на заквасці. Ви точно знайдете свій смак, адже у нас широкий асортимент. Використовуємо натуральні та локальні інгредієнти. Проконсультуємо і допоможемо вибрати смачний Хліб!
Цільнозерновий хліб на заквасці багатий на клітковину і згідно з дослідженнями він є як їжа для "хороших" бактерій в нашому кишківнику. Вони в свою чергу дуже важливі для здоров'я травної системи.
Що відрізняє квасний хліб від традиційного хліба, так це те, що його виготовляють шляхом бродіння борошна та води, а не додавання дріжджів для створення закваски. Процес бродіння допомагає розблокувати в хлібі вітаміни групи 'В', які сприяють енергетичному обміну. Крім того, хліб ферментований, який готується з цільнозернового борошна доставляє залізо і фолат, які важливі для жінок, особливо якщо вони вагітні.
Тому будьте впевнені, що живий Хліб від пекарні Дідух - це точно вклад в своє здоров'я!